març 27, 2022

Protecció solar cara l’estiu

Amb la primavera, arriba la calor, s’allarguen les hores de sol i ens tornen les ganes de dur a terme activitats a l’aire lliure i gaudir dels beneficis de la vitamina D. Tot i això, per poder aprofitar els avantatges de l’exposició solar, cal mantenir uns hàbits de protecció diaris i cuidar la pell. 

protecció solar

Després dels mesos d’hivern, la nostra pell està més sensible als efectes del sol, ja que fa temps que no rep radiació. Des de Farmàcia Carandell, t’aconsellem seguir les següents recomanacions per reforçar la dermis i prevenir cremades i vermellors:

Hidrata el teu cos, interior i exterior

Les cremes hidratants cuiden i protegeixen la nostra pell, però per assegurar que aquesta rep la hidratació que necessita, beure aigua és essencial. 

L’ideal és ingerir 2 litres d’aigua al dia i, per això, recomanem fer algun glop cada hora en comptes d’esperar a tenir set. A més, així s’eliminen toxines i substàncies nocives de l’organisme.

Tingues en compte la dieta

Incrementar el consum d’antioxidants, vitamina C i betacarotens ajuda a ralentir l’aparició d’arrugues i altres marques d’envelliment. De manera fàcil pots incorporar kiwis, pastanagues, bròcoli, cireres o pebrot a la teva dieta. Les verdures, l’oli d’oliva i els llegums et serviran per protegir la pell contra mals actínics cutanis que puguin derivar en queratosis actínica (càncer cutani). 

Pren el sol de manera gradual

Encara que sigui difícil, els primers dies de sol s’ha d’anar amb compte, ja que la pell ha estat uns mesos rebent poca radiació solar i està més sensible. Per això, l’exposició ha de ser gradual. 

És recomanable utilitzar crema protectora a diari en les zones que estan exposades al sol com la cara, el coll o els braços. Comença per evitar les hores més intenses del dia (migdia) i, poc a poc, vés incrementant les hores de radiació solar. D’aquesta manera, a part de protegir-te, aconseguiràs un bronzejat gradual i durador.

Protegeix-te els 365 dies de l’any

Usar protecció solar cada dia és clau per evitar el fotoenvelliment de la pell i l’aparició de taques i arrugues. 

A Farmàcia Carandell comptem amb marques i productes destinats a cuidar i reparar la teva dermis. A més, disposem de cremes amb diferents graduacions, adaptades a tipus de pell i necessitat.

Des de Farmàcia Carandell, treballem dia a dia per cuidar de la teva salut. El teu benestar és la nostra prioritat.

Currently not connected, Please connect to instagram and try again.

Subscriu-te a la newsletter

Descobreix els millors productes i consells de salut amb nosaltres.