Sobre nosaltres2023-12-28T10:15:53+01:00

Sobre nosaltres

Un equip qualificat, atent i altament preparat.

L’amabilitat, personalització, qualitat i empatia són els valors que ens mouen. A Farmàcia Carandell, optem per la proximitat professional i t’informem de la millor solució pel teu benestar.

Les nostres ganes d’ajudar-vos i aconsellar-vos ens distingeixen. Per això, treballem per donar solució als vostres dubtes i necessitats. La vostra salut és la nostra prioritat.

A Farmàcia Carandell fem que cuidar-te sigui fàcil

Donem resposta a les teves necessitats a través de diferents serveis.

CONTROLS ANALÍTICS

En tan sols uns minuts i de manera còmoda, sabràs els teus nivells de colesterol, triglicèrids i glucosa. Conèixer el teu cos i estat de salut és imprescindible per cuidar-se i prevenir complicacions.

SERVEI SPD

El nostre servei SPD o Sistema Personalitzat de Dosificació de la medicació pensat per facilitar les preses dels medicaments a les persones polimedicades. L’objectiu d’aquest servei és ajudar i acompanyar al pacient durant el tractament.

CONTROL PRESSIÓ ARTERIAL

Per tal de prevenir i evitar malalties cardiovasculars, és important conèixer el nivell de pressió arterial. És un procediment ràpid i senzill que t’ajudarà a tenir cura de la teva salut.

Subscriu-te a la newsletter

Descobreix els millors productes i consells de salut amb nosaltres.

Prioritzem la teva salut mental

Cuidar de nosaltres mateixos implica conèixer el nostre estat mental i les nostres pors, aprendre a expressar els sentiments i ser capaços de valorar com ens trobem. T’ajudem a trobar la tranquil·litat.

Cuidem del teu benestar

Ens ocupem del teu benestar físic, emocional i mental perquè puguis compartir una vida llarga, sana i de qualitat amb aquells que estimes.

Últims articles

Al·lèrgia Primaveral

Bones temperatures, dies més llargs… La primavera ha arribat i amb ella aquells raigs de sol que tant ens alegren els ànims. Amb ella, però, arriba el despertar de les flors, el pol·len i l’al·lèrgia estacional.

Protecció solar cara l’estiu

Amb la primavera, arriba la calor, s’allarguen les hores de sol i ens tornen les ganes de dur a terme activitats a l’aire lliure i gaudir dels beneficis de la vitamina D. Tot i això, per poder aprofitar els avantatges de l’exposició solar, cal mantenir uns hàbits de protecció diaris i cuidar la pell.