febrer 2, 2023

Consells per deixar de fumar

Sabies que si les persones no fumessin, condicions com el càncer de pulmó o la malaltia pulmonar obstructiva crònica serien quasi inexistents? Deixar de fumar no només et beneficia a tu però també al teu entorn.

Cada any, arreu del món, més de 8 milions de persones moren a causa del tabac. A part d’afectar a la nostra salut, el tabac engrogueix les dents, debilita el cabell, i provoca olor corporal i bucal. 

Deixar de fumar

Recomanacions

Deixar de fumar no és fàcil, però és important per millorar la qualitat de vida d’un mateix i de l’entorn. Per tal de facilitar el procés, des de Farmàcia Carandell et recomanem seguir els següents passos:

  • Informa’t: parla amb amics que ho han deixat, llegeix articles, pregunta al teu metge… L’ajuda d’un professional serà un suport essencial per deixar aquesta pràctica.

  • Busca possibles alternatives per substituir els moments en què fumes: surt a fer esport, beu aigua, mastega xiclet, surt a passejar…

  • Escull una data concreta per deixar el tabac, i comenta-ho als teus amics i familiars, d’aquesta manera, sentiràs pressió i no podràs utilitzar una excusa per canviar-la.

  • No tinguis cap paquet de tabac a casa, ja que si en algun moment tens la necessitat de fumar, et donarà temps de recapacitar.

  • Fins que t’hi acostumis, intenta evitar totes aquelles situacions que incitin a fumar: anar a fer un cafè amb amics fumadors, sortir de festa

  • Mantingues la ment ocupada i distreta, i fes exercicis de relaxació quan estiguis estressat i t’aparegui la necessitat de fumar.

Deixar de fumar és guanyar anys i qualitat de vida. A Farmàcia Carandell ens preocupa la salut de les persones, per aquest motiu comptem amb diferents productes per ajudar-te a aconseguir aquest propòsit.

No ho deixis per demà, comença avui!

Des de Farmàcia Carandell, treballem dia a dia per cuidar de la teva salut. El teu benestar és la nostra prioritat.

Currently not connected, Please connect to instagram and try again.

Subscriu-te a la newsletter

Descobreix els millors productes i consells de salut amb nosaltres.